Een complete kledingkast: tips voor mannen

Er zijn een paar tips die mannen zouden kunnen volgen als ze er altijd goed uit willen zien. De eerste tip is om te investeren in een goed passend pak. Een pak dat goed bij je past, zorgt ervoor dat je er geweldig uitziet, ongeacht de gelegenheid. Ten tweede, kies altijd schoenen die geschikt zijn voor de gelegenheid. Als je naar een formeel evenement gaat, draag dan geen sportschoenen of hardloopschoenen. Ten derde, let op uw verzorging en hygiëne. Zorg ervoor dat je haar mooi gestyled is en dat je gladgeschoren bent of een nette baard hebt.

Zorg er eerst voor dat je kleding goed past

Zorg er eerst voor dat je kleding goed past. Dit lijkt misschien een voor de hand liggende tip, maar het is er een die vaak over het hoofd wordt gezien. Kleding die te groot of te klein is, zal er nooit goed uitzien, hoe stijlvol de stukken ook zijn. Bij Alan Red zijn de maten en pasvormen voor veel lichaamstypes, waardoor het ook een stuk makkelijker is om een overhemd heren uit te kiezen. Zorg ervoor dat je overhemden goed om je armen en borst passen en dat je broek de juiste lengte heeft. Als je er zeker van bent dat alles goed past, kun je gaan nadenken over stijl.

Kies natuurlijke stoffen zoals katoen of linnen boven synthetische stoffen

Linnen en katoen zijn beide uitstekende keuzes voor herenkleding, omdat het natuurlijke stoffen zijn die goed ademen en comfortabel aanvoelen. Linnen is vooral goed bij warm weer, omdat het helpt het lichaam koel te houden. Synthetische stoffen zoals polyester of nylon kunnen goedkoper zijn, maar bieden niet altijd hetzelfde comfort. Denk er bij het kiezen van kleding voor welk seizoen dan ook aan om te kiezen voor ademende materialen in plaats van materialen die warmte of zweet vasthouden.

Draag donkere kleuren bovenaan en lichtere kleuren onderaan

Kies altijd voor donkere kleuren bovenaan en lichtere kleuren onderaan. Het dragen van alle kleuren in één kleur kan erg saai zijn, en bovendien lijkt het alsof je probeert op te gaan in je omgeving. Ga voor een rijker overhemd of een trui in een diepe kleurtint in combinatie met een jeans of chino met een lichte wassing. Dit zorgt voor een mooi contrast en zorgt ervoor dat je opvalt in de zee van gelijkheid.

Investeer in klassieke stukken die nooit uit de mode raken

 Een goed maatpak is altijd een goede keuze, net als tijdloze accessoires als leren riemen en manchetknopen. Investeren in items van hogere kwaliteit zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet, ongeacht de gelegenheid.

Kapper

Ten vijfde, laat je haar regelmatig knippen en professioneel stylen. Je haar is een van de eerste dingen die mensen aan je opmerken, dus zorg ervoor dat het er altijd op zijn best uitziet. Bezoek om de paar weken een kapper of stylist om je haar gezond te houden en te stylen zoals jij dat wilt.