Last van een erectiestoornis? Dit kun je eraan doen!

Wanneer je last hebt van erectieproblemen, kan dit erg vervelend zijn. Niet alleen voor degene die er last van heeft, maar vaak ook voor de partner levert dit frustraties op. Seks is namelijk een belangrijk onderdeel van een relatie en veel mensen vinden een bevredigend seksleven hebben zeer belangrijk. Gelukkig zijn er altijd manieren te bedenken om een erectiestoornis op te lossen. Zo zijn de problemen die dit alles met zich meebrengt voortaan verleden tijd!

Kom erachter wat de oorzaak is

Ook al is over een erectiestoornis praten niet altijd even fijn, toch is het belangrijk. Ga bijvoorbeeld eens langs de huisarts, want die kan je helpen om een oplossing te vinden voor je probleem. Om tot de juiste oplossing te komen, is het belangrijk om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Deze kan bijvoorbeeld lichamelijk of mentaal zijn. Wanneer je te maken hebt met een erectiestoornis, is het in bijna alle gevallen zo dat er niet voldoende bloed stroomt naar de zwellichamen van de penis. Hierdoor blijft de penis slap en is penetratie lastig of zelfs onmogelijk. Dit kan allerlei oorzaken hebben. Zo speelt bijvoorbeeld leeftijd een rol. Wanneer je ouder wordt, is het lastiger om een langdurige erectie aan te houden. Dit speelt al een rol bij 30 procent van de mannen vanaf 45 jaar. Wanneer je ouder wordt, wordt de kans op een erectiestoornis alleen nog maar hoger.

Lichamelijk of mentaal?

Ook kan het zijn dat er sprake is van een ander lichamelijk probleem zoals een ziekte. Misschien heb je last van atherosclerose, suikerziekte, een schildklierafwijking of een hoog cholesterol. Daarnaast kan het ook zijn dat er een ander lichamelijk probleem speelt aan de penis. Misschien doen het krijgen van een erectie of de seks zelf pijn door een afwijking aan de penis, dit kan ervoor zorgen dat je in het vervolg tegen seks op gaat zien en dat een erectie uitblijft. Ook kan het zijn dat erectiestoornissen worden veroorzaakt door psychische problemen, zoals depressie of stress. Daarnaast speelt ook medicijngebruik vaak een grote rol. Gebruik je drugs of rook en drink je vaak? Ook dit kunnen de boosdoeners zijn.

Wat kun je doen om het probleem te verhelpen?

Om je erectiestoornis te verhelpen, zou je voortaan een middel in kunnen nemen dat ervoor zorgt dat je een harde en langdurige erectie krijgt. Veel mensen kennen het middel Viagra al, maar wist je dat er ook een goedkopere variant bestaat die gemakkelijk zonder recept te verkrijgen is? Neem eens een kijkje op kamagrajellyshop.com en ontdek verschillende erectiemiddelen. Plezier in de slaapkamer is hiermee gegarandeerd!