Vakantie in eigen land

Wil jij graag een keertje weg? Lekker op vakantie, in een huisje zitten. Misschien voor een weekend of zelfs voor een paar weken. Dan is het natuurlijk belangrijk dat je een leuke locatie uitkiest. Nu wil je liever niet helemaal naar het buitenland gaan, met al die vreemde talen. Gewoon een tijdje in Nederland op vakantie, eens kijken wat de lage landen je te bieden hebben naast windmolens en dijken. Hier zijn een paar tips voor je perfecte vakantie in Holland!

Het noorden

Het noorden van Nederland is erg mooi om te zien, alles is niet volgebouwd met flatgebouwen en moderne architectuur. Er zijn echt nog gigantische weilanden te zien met veel oude huizen. Dat geeft een heel erg mooi beeld als je door het landschap van Groningen rijdt op je fiets. Het enige nadeel is wel dat je extra veel last hebt van tegenwind door alle open vlaktes. In Groningen kan je de stad bezoeken en dorpentripjes doen. Er zijn namelijk veel kleine dorpjes in Noord-Nederland. Daarnaast kan je een bezoekje brengen aan de dijk, je kan heel goed zeehondjes spotten die lekker liggen te zonnen.

Vakantieparken

In de rest van het land zijn ook vele bezienswaardigheden die je niet in een paar dagen kunt zien. Daarom is het handig om naar luxe vakantieparken nederland te gaan. Dan heb je het comfort van een huis, maar dan terwijl je op vakantie bent! Dat is toch optimaal vakantie vieren? Er zijn veel van die vakantieparken te vinden in het midden en het zuiden van het land, want daar zijn veel dingen te bezichtigen. Bijvoorbeeld een dagje naar de Efteling, Madurodam, Artis en zo nog veel meer bekende trekpleisters. Vind je een huisje toch niet zo fijn, maar hou je wel van het comfort? Boek dan een hotel all inclusive nederland. Heerlijk een tijdje in een hotel zitten, geen zorgen hoeven te maken over wat je gaat eten vanavond. Dat wordt namelijk geregeld door het hotel. Dan krijg je dus echt een vakantie om van te smullen!

De Waddeneilanden

Je kan dus mooi naar het noorden gaan, van het landschap genieten en de oude sfeer van het platteland. Of in een huisje gaan in andere delen van het land en genieten van een vakantie vanuit een huis. Daarnaast is een hotel natuurlijk ook fijn, met all inclusive eten. Deze kan je ook allebei krijgen door naar de waddeneilanden te gaan. Er is een prachtig landschap, want je bent omringd door de zee en er zijn veel hotels en vakantieparken, speciaal voor mensen die op vakantie zijn. De perfecte combinatie dus!